Liverpool – Manchester City: Pariaza ”ambele marcheaza” la o cota de 50!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 1

Weekendul ne aduce un super derby in Premier League. Investim pe varianta logica, ambele marcheaza, in confruntarea dintre Liverpool si Manchester City, la cota de 50 oferita de Sportingbet!

Cum poti profita de oferta:
  1. Deschide-ti un cont accesand pagina speciala a ofertei DISPONIBILA AICI!  Clic pe butonul roșu “Inregistrează-te” din ACEASTA PAGINA pentru a beneficia de oferta
  2. Fa o depunere de cel putin 40 de lei in noul tau contul de pariuri Sportingbet.
  3. Pariaza pe varianta ”AMBELE MARCHEAZA” la meciul Liverpool – Manchester City care se joacă pe data de 7.10.2018. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 50 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  4. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.
  5. Miza maximă acceptată este de 4 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 4 RON, doar 4 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  6. Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat la Sportingbet. Se acceptă un singur pariu de calificare. Dacă se vor plasa mai multe pariuri de calificare, clientul nu va mai putea beneficia de această promoție.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu