Mai simplu nu se poate: Minim un gol inscris in Franta – Belgia are cota 30!

Franta si Belgia, doua dintre cele mai ofensive formatii ale Mondialului din Rusia, se vor inclesta marti seara, la St.Petersburg, pentru un loc in marea finala a turneului. Pariaza la Betfair pe cel putin un gol inscris in acest meci. Agentia a marit cota pariului, de la 1.08, la 30.00!

Cum pot beneficia de cota mărită?
  1. Deschide-ti un cont la Betfair. La inregistrare foloseste codul promotional ZFBNET. Click aici pentru a beneficia chiar acum de cota 30.
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Franţa v Belgia şi alege varianta peste 0.5 goluri în meci
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Câştigurile obţinute din cotele mărite vor fi transferate în portofelul de bonus în maxim 24 de ore de la soluţionarea pariului. Ruleaza bonusul o singura data la o cota de 1.20 sau mai mare.

 

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu