Manchester City are cota 18.00 (!!) sa castige la Basel!

Manchester City domina cu autoritate toate competitiile in care este implicata in acest sezon. Inclusiv Liga Campionilor, unde s-a calificat fara nicio emotie in optimi. In aceasta faza, Aguero & co. au parte de un adversar extrem de abordabil. Pariaza pe victoria lui Manchester City pe terenul lui Basel, la o cota gigant: 18.00!

Cum voi beneficia de cota marita?
  1. Inregistrează contul Betfair printr-un click aici. La inscrie foloseste codul promotional ZFBNAU. Doar astfel poti beneficia de cota marita. 
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selectie) înainte de începerea partidei Basel v Manchester City şi alege să câştige Manchester City. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe piata Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Bonusul este valid timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie sa rulezi bonusul o singura data, la o cota de 1.20 sau mai mare,  inainte ca el să fie transferat in portofelul principal. Daca plasezi un pariu cu selecţii multiple cel putin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egala cu 1.2.

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu