Mega Bonus Dublu la Foruna » Pariaza pe meciurile tale favorite si castigi pana la 100% in plus, daca joci 20 de evenimente pe bilet!

Mega Bonus Dublu
Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
0 0

Mega Bonus Dublu pentru tine! Acesta reprezinta un bonus disponibil la Fortuna ca procent, doar pentru biletele de pariuri sportive cu mai multe selectii. Acest tip de bonus poate fi utilizat pe biletele de pariuri ce contin intre 5 si 20 evenimente.

Bonusul de pe efortuna.ro incepe de la minimum 5 selectii, cota minima 1.2, iar la 20+ de evenimente iti poti dubla castigul! Promotia se poate combina cu Pariu Sansa in retail si Lucky Loser in online. Bonusurile sunt acordate automat in cazul in care biletele se califica.

Bonusul pentru numarul minim de meciuri e de 5%, iar cel maxim de 100%. Astfel, cu 20 de evenimente pe bilet, ai sansa de a-ti dubla castigul. Poti opta pentru orice eveniment doresti, la o cota minima de 1.2.

Multiplicatorul de cote (Bonusul Dublu) nu poate fi utilizat pe un bilet de pariuri care contine bonusuri de tipul Fortuna PLUS sau alte oferte cu cote marite.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


In cazul in care unui eveniment, de pe un bilet de joc eligibil pentru Bonus Dublu, i se atribuie cota 1, acest eveniment nu va fi contorizat in niciun fel la calcularea totala a bonusului respectiv si nu va fi luat in considerare pentru validarea biletului. In situatia in care toate evenimentele primesc cota 1, atunci clientului ii este returnata suma pariata pe respectivul bilet.

In cazul in care mai mult de jumatate din evenimentele de pe biletul care contine bonusul dublu primesc cota 1, bonusul va fi de asemenea anulat, primind cota 1. Joaca ce iti place si multiplica-ti castigul! Suna bine, nu?

Mega Bonus Dublu – Cum il pot accesa?
  1. Creeaza-ti un cont la Fortuna – daca nu ai deja unul, CLICK AICI!;
  2. Primeste pana la 500 RON ca bonus de bun venit;
  3. Creeaza-ti biletul dupa bunul plac!

Deschide-ti cont!

Daca esti nou la eFortuna, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: eFortuna


Lasa un comentariu