MONDIAL 2018: Orice pariu are acum COTA 10 »» Daca pierzi primesti inapoi dublul mizei!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 1

Turneul final mondial se pregateste de start, iar ne pregatim de super profit! Investeste inteligent si creste-ti la maxim sansele de reusita! La NetBet orice pariu pe oricare din meciurile Campionatului Mondial primeste acum o cota de 10.00!

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
  • Creeaza-ti un cont pe NetBet Sport si introdu codul bonus 10.00 la inregistrare – CLICK AICI!
  • Plaseaza primul tau pariu pre-live (FT) sau LIVE pe BILET SIMPLU pe orice cota sau selectie din meciurile CUPEI MONDIALE (14 Iunie – 15 Iulie)
  • Miza maxima este de 50 de lei. E posibilă plasarea unui pariu mai mare dect miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 50 RON din pariu.
  • Daca pariul e pierzator, NetBet iti da inapoi DUBLUL MIZEI ! În cazul în care pariul e necastigator, NetBet iti returneaza banii sub formă de bonus, in limita a 100 RON.(dublul mizei maxime). Daca pariul este anulat sau meciul nu se disputa, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet

EXEMPLU:
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL, RUSIA 2018: 14 iunie – 15 iulie
Meci: Egipt – Urguay, pariul tau – x2, cota 1.10

Daca urmezi cei 3 pasi indicati, in loc de cota 1.10, vei putea paria pe x2 in meciul dintre Egipt si Uruguay la o cota de 10.00! In cazul in care pariul este pierzator, NetBet iti da inapoi dublul sumei investite. 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu