Mozzart Cazino »»100% BONUS până la 2.024 RON + 200 de rotiri gratuite!

Mozzart Cazino

Vrei să câștigi bani? Ești exact unde trebuie! La Mozzart Cazino ai 100% BONUS până la 2.024 RON + 200 de rotiri gratuite!

Cum incasezi Bonusul la Mozzart Casino?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate specială pentru a beneficia de bonusul Mozzart Cazino. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

  1. Inregistreaza-te la Mozzart Cazino utilizand acest link special!
  2. Depune minim 45 de lei (depozitul inițial trebuie să includă taxa de 2%) utilizând codul bonus MOZ100
  3. Mozzart îți oferă 100% BONUS din valoarea primei depuneri până la 2.024 RON
  4. Adițional, Mozzart Cazino îți oferă 200 de rotiri gratuite

Ce trebuie să mai știu?

  • Rotirile gratuite vor fi acordate automat la finalizarea procesului de depunere eligibilă și vor fi disponibile timp de 7 zile de la creditarea lor
  • Suma bonusului acordat va fi disponibilă numai pentru jocuri de cazino.
  • Valoarea maximă de caștiguri generate cu bonusul, ce poate fi retrasă la finalul întrunirii cerințelor de rulaj, este de 5 ori suma bonusului.
  • Câștigurile din utilizarea bonusului sunt disponibile pentru retragere doar dacă jucătorul a rulat la jocurile din secțiunea Cazino suma depusă + bonusul, de cel puțin 35 de ori.
  • Cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile de la data primei depuneri, în caz contrar bonusul și eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia vor fi anulate.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Daca esti nou la Mozzartbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1750 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Mozzartbet


Lasa un comentariu