Multi-Boost: Castiguri majorate cu 30% pentru toate biletele tale de pariuri!

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Multi-Boost de la Unibet! Imbunatatește biletele de pariuri cu până la 30% în fiecare săptămână când pariezi pe orice meci de fotbal cu Unibet! Acum nu trebuie să cauți alt loc pentru pariurile multiple, pentru că Unibet va oferi cele mai bune plăți pentru toate pariurile combinate pe fotbal.

Cum funcționează?

Logheaza-te pe contul tau Unibet. Daca inca nu ai un cont la Unibet, iti poti deschide rapid unul, utilizand acest link. Automat beneficiezi si de bonusul de 300 lei oferit de agentie, precum si de celelalte oferte Unibet. De asemenea, poti urmari toate evenimentele preferate, pe calculator, tableta sau telefon, prin intermediul Unibet TV!

  • Construieste-ti un bilet de pariuri (cota minima de 1.40 pe fiecare meci in parte)
  • Selectează cresterea de profit din meniul derulant
  • Bucura-te de castigurile suplimentare de pana la 25.000 RON!
Numar de evenimente pe biletCreștere de profit %
310%
420%
5 sau mai multe30%

Multi-Boost: Castiga cu 30% mai mult la pariuri!


Exemplu de bilet: 

Pentru evenimentele selectate pe biletul prezentat mai jos, cota finala ar fi fost 10.17. Dupa selectarea cresterii profitului cu 30%, aceasta a crescut la 12.92.

Atentie: Biletul este doar pentru exemplificare!

multi boost

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu