Profita la maxim de Cupa Mondiala, cu super-promotii si servicii de calitate!

netbet
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 1

Bucura-te de pachetul de bun venit NetBet, cu cel mai mare bonus oferite de o casa de pariuri din Romania! Urmeaza instructiunile si castiga cei 1500 RON oferiti!

NetBet a facut peste 100.000 de pariori fericiti prin calitatea serviciilor oferite:

  • cele mai rapide plati
  • cele mai multe evenimente live
  • cele mai bune servicii de relatii cu clientii

Pe parcursul Cupei Mondiale din Rusia, bucura-te si tu de toate acestea, de mega-bonusul de 1500 RON si de celelalte promotii de pe durata competitiei.

Ce ai de facut pentru a intra in posesia pachetului de bun venit oferit de Netbet?

  1. Deschide-ti acum un cont la Netbet – CLICK AICI!
  2. Efectueaza un depozit, accesand secțiunea Casierie si introdu primul cod bonus din tabelul de mai jos: NETBET1.
  3. Pariaza suma depozitului o singura data (x1) plasand pariuri eligibile.

De indata ce ai urmat acesti pasi si pariul sau pariurile tale eligibile au fost stabilite, primul bonus se va credita în mod automat în balanta ta.


PACHETUL DE BUN VENIT NETBET SPORT

Pachetul de Bun Venit consta in cinci bonusuri cu valoare totală de 1500 RON. Aceste bonusuri sunt acordate pentru primele cinci depozite efectuate pe site.

Cod Bonus PROCENT BONUS SUMĂ MAXIMA BONUS
NETBET1 100% 450 RON
NETBET2 100% 100 RON
NETBET3 100% 200 RON
NETBET4 100% 300 RON
NETBET5 100% 450 RON

Dupa ce ai indeplinit cerinţele de pariere corespunzătoare primului bonus, poti activa urmatorul cod din Pachetul de Bun Venit – NETBET2 pentru cel de-al doilea depozit.

Procedeaza la fel pentru cel de-al treilea, al patrulea, respectiv al cincilea depozit. Te sfatuim sa completezi cerintele de pariere aferente fiecarui bonus in parte înainte de a efectua un nou depozit.

IMPORTANT: In caz ca utilizezi codurile bonus corespunzatoare depozitelor 2-5 fara sa fi parcurs integral cerintele de pariere aferente bonusului anterior si fara ca balanta ta NetBet Sport sa fi ajuns la 0, cerintele anterioare se vor cumula cu urmatoarele cerinte de pariere. Pentru a te bucura din plin de oferta NetBet, asigura-te ca utilizezi urmatorul bonus din pachetul de bun venit doar in momentul in care balanta ta a ajuns la 0 si nu mai ai pariuri deschise.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu