Joaca gratis la Netbet » 50 RON fara depunere!

Netbet (3)

Netbet vine cu o oferta de exceptie pentru anul 2023 »  Fa-ti un cont nou si primeste 50 RON fara depunere, pe care sa ii joci cum iti doresti!

Ce pot castiga?

Netbet își oferă posibilitatea să pariezi complet gratuit! Acum, daca iti faci cont la Netbet, primesti 50 RON Freebet FARA DEPUENRE, pe care ii poti folosi dupa bunul tau plac! Totul este mai simplu ca niciodata, ca sa nu ai batai de cap!


Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Cum pot primi 100 RON cand joc 100 RON?
  1. Click aici și deschide un cont Netbet (foloseste codul 50SPORT la inregistrare);
  2. Valideaza contul;
  3. Bucura-te de Freebet!

Pariaza acum

Ce altceva mai trebuie să știu?
  • Jucătorii eligibili trebuie să parieze Freebet-ul pe orice eveniment sportiv, o singură dată, la o cotă minimă de 10.00. Oferta este valabilă doar pentru pariurile de tip combi, cu minimum 4 evenimente. Fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.80.
  • Freebet-ul are 7 zile valabilitate de la data emiterii acestuia.
  • Dacă pariul plasat cu Freebet-ul este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea Freebet-ului) în bani reali. Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât cea acordată de Freebet, atunci i se va anula suma rămasă din acesta în urma plasării pariului ales.
  • Nu se iau în considerare pariurile anulate și/sau pariurile CASH OUT.
  • Suma maximă care poate fi retrasă în urma utilizării cu succes a Freebet-ului este de 600 de RON. Orice câștiguri care depășesc această sumă vor fi deduse automat din balanța contului de jucător.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu