Netbet iti ofera o cota de 20.00 pentru o calificare istorica a ros-albastrilor!

Au mai ramas doar doua zile pana la marea confruntare de pe “El Madrigal”. In etapa finala a grupelor Europa League, Steaua Bucuresti isi joaca soarta calificarii in fata marii favorite, Villareal. Desi sansele bucurestenilor sunt destul de mici, mii de romani increzatori vor lua cu asalt arena din Villareal in incercarea de a-si indruma echipa de suflet catre o victorie de rasunet.

Joi, 18:00: Villareal – Steaua Bucuresti

Pentru a profita in cel mai bun mod posibil de disputa de pe “El Madrigal”, Netbet vine cu o super-promotie menita sa ne intregeasca veniturile, pe o cale rapida si eficienta!

Astfel, cota normala la victorie a formatiei lui Laurentiu Reghecampf este de 9.00, dar Netbet pluseaza cu o cota extraordinara de 20.00, oferita tuturor membrilor noi! Astfel, cu miza de 40 RON investita, puteti ajunge la un castig de 800 RON!

Termenii si conditiile pentru super-oferta de la Villareal – Steaua Bucuresti:

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu