NetBet: Noi Freebet-uri oferite pentru meciurile din Liga 1. Pariaza si castigi indiferent de rezultatele meciurilor!

A doua etapă din Play Off și Play Out începe pe 17 Martie. Bucură-te de fotbal cu o promoție menită să-ți asigure câștigurile, indiferent dacă ești adeptul live sau pre-live.

Pariază LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de pariu) minim 50 RON pe cel puțin 3 meciuri distincte din etapa a doua din Play-Off/Out (17/03 – 20/03) pe bilete simple cu o singură selecție și cote minime de 1.5.

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 50 RON FREEBET.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dand click aici. Nu uita: La NetBet te asteapta 1500 ron GRATUITI pentru pariurile tale!

2 Înscrie-te accesand buton din promotia 3+1 Pariu Gratuit – Liga 1

1Pariază Pre-live sau Live pe bilet simplu cu o singură selecție pe trei meciuri distincte din Play-Off/Out. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești de la NetBet 50 RON FREEBET.

NOTĂ: Doar primul pariu eligibil plasat/meci (live/pre-live) va fi luat în considerare pentru acordarea freebetului.

ATENTIE!

  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucatorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea etapei.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu