NetBet te premiaza: 100 lei pariu gratuit pentru meciurile de la WTA Stuttgart & ATP Barcelona!

WTA Stuttgart & ATP Barcelona sunt turneele săptămânii din lumea tenisului. La NetBet primești un cadou garantat dacă te implici și tu în acțiune.

Plasează 7 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.6 pe câte un meci distinct de la WTA Stuttgart și/sau ATP Barcelona (24/04 – 27/04).

Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET pe care îl poți folosi pe cele mai tari dispute de la WTA Stuttgart sau ATP Barcelona, de la sferturi până la finală.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ți unul dând click aici. Nu uita: la NetBet ai un BONUS de 1500 ron GRATUIȚI pentru pariurile tale

2 Înscrie-te la promoție accesând butonul din promoția 100 RON – WTA Stuttgart & ATP Barcelona

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim șapte partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.6) cel puțin 50 RON.

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebetul va putea fi folosit pe WTA Stuttgart sau ATP Barcelona de la sferturi până în finală.

  • Doar pariurile de minim 50 RON LIVE sau PRE-LIVE (orice tip de selecție) pe bilet simplu cu o singură selecție și cu o cotă minimă de 1.6 pe partidele de la WTA Stuttgart și/sau ATP Barcelona (24/04 – 27/04) sunt eligibile pentru freebet.
  • Jucătorii trebuie să fi plasat cel puțin șapte pariuri simple pe WTA Stuttgart și/sau ATP Barcelona. Indiferent de rezultatul pariurilor, jucătorii primesc 100 RON FREEBET pe care îl pot folosi pe WTA Stuttgart sau ATP Barcelona (sferturi până la finală).
  • Pariurile folosind freebeturi nu sunt eligibile.
  • Pentru a primi freebetul, jucătorii trebuie să dea clic pe butonul de înscriere înainte de 27/04 ora 23:59 (GMT). În caz contrar sau dacă nu au fost îndeplinite toate celelalte condiții, freebetul nu va fi creditat.
  • Programele de la WTA Stuttgart și/sau ATP Barcelona pot suferi schimbări, însă pariurile vor fi luate în considerare dacă sunt plasate pe etapele turneului până în optimi inclusiv, indiferent dacă depășesc data limită de 27/04.
  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea optimilor.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la WTA Stuttgart sau ATP Barcelona (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu