Oferta de ultim moment pentru Spania – Romania: Castigi 150 de RON fara risc, cand plasezi primul pariu exchange

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Romania a ratat sansa de calificare la Euro 2020, prin intermediul preliminariilor clasice. Asta nu inseamna ca si noi am pierdut posibilitatea de a face profit cu ultimul meci al „tricolorilor” din grupa, deplasarea cu Spania din aceasta seara. 

Betfair Exchange este diferit pentru că pariezi împotriva altor jucători, deci poți obține cote mai bune, le poți seta pe ale tale, poți să faci trading sportiv și chiar să pariezi că ceva nu se va întâmpla. Casa de pariuri Betfair, unde puteti juca pe cea mai populara piata Exchange din lume, va ofera un bonus de pana la 150 de RON, cand va deschideti cont online. Oferta este exclusiv pentru clientii noi care pariaza pana la 150 de RON pe confruntarea Spania – Romania. 

DETALIILE OFERTEI: 

  • Înscrie-te. Deschide-ţi un cont la Betfair utilizand acest link si folosind la inregistare codul promoțional EXERO5.
  • Pariază Mizează cel puțin 150 RON pe primul tău pariu pe Exchange.
  • Pariu fără risc. Betfair iți va returna cei 150 RON dacă îi piezi

La Betfair joci diferit, pentru ca acolo pariezi impotriva altor jucatori si poti obtine cote mai bune decat la agentiile obisnuite. Mai mult, pentru orice selectie poti seta cotele tale si poti sa faci trading sportiv, exact ca la bursa, daca cineva pariaza contra ta! Pe piata Exchange poti sa pariezi ca ceva NU se va intampla, iar asta iti poate oferi o noua perspectiva asupra pariurilor profesioniste. Mai multe detalii despre pariurile Exchange gasiti AICI.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu