Olympique Marseille – Atletico Madrid: Pariaza la cota 60 pe un succes al francezilor! Echipa lui Simeone are cota 40 sa castige finala!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Finala Ligii Europa se bucură se o atentie deosebita din partea caselor de pariuri. La Betfair ai sansa de a miza la cota 20 pe victoria lui OM in ultimul act. 10.00 este cota propusa pentru un succes al formatiei lui Simeone, in cele 90 de minute regulamentare. Daca ridicam miza, putem paria pe acealeasi variante in cotele 60.00, respectiv, 40.00!

Cote marite, miza maxima 50 ron: Marseille castiga – cota 20.00, Atletico castiga – cota 10.00 – CLICK AICI 
  • Înregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZFBNDI – CLICK AICI.
  • Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei O. Marseille v Atletico M. şi alege să câştige Olympique Marseille sau Atletico Madrid.
  • Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  • Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  • Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonusul este valabil 30 de zile.

Cote marite, miza maxima 5 ron: Marseille castiga – cota 60.00, Atletico castiga – cota 40.00 – CLICK AICI!
  1. Înregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZFBNDH – CLICK AICI.
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei O. Marseille v Atletico M. şi alege să câştige Olympique Marseille sau Atletico Madrid.
  3. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  4. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  5. Poţi să foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii. Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonusul este valabil 30 de zile.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu