Optimi Liga Campionilor 🏆 Concurs cu premii de 125.000 LEI CASH!

Game of Champions

Game of Champions se joacă pentru prima oară în acest an, odată cu startul optimilor de finală ale Ligii Campionilor! Răspunde gratuit la cele 6 întrebări din Liga Campionilor și poți câștiga 125 000 lei CASH!

Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 300 RON+ 200 ROTIRI GRATUITE

Cum pot participa?

Totul este extrem de simplu!

Pentru a intra in concursul Game of Champions, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 200 Rotiri Gratuite!

Deschide cont!

Cum se joaca Game of Champions?

Intra in joc accesand linkul special al concursului sau butonul de mai jos, pronostichează corect cele 6 răspunsuri și câștigă jackpotul de 125.000 RON! Pariurile tale pot fi modificate de mai multe ori, pana la ora de start a partidei. In cazul în care există mai multi castigatori ai jackpotului, acesta va fi împartit în mod egal între aceștia.

RB Leipzig – Real Madrid
Ce rezultat vom avea în acest meci?

RB Leipzig – Real Madrid
Vor marca ambele echipe?

FC Copenhagen – Manchester City
Cate goluri vor marca cei de la Man City in poarta lui Copenhaga?

Lazio – Bayern München
Cate goluri vom avea in meci?

Lazio – Bayern München
Cate suturi PE POARTA vom avea in acest meci?

Paris SG – Real Sociedad
Care va fi scorul corect in acest meci?

Joaca Game of Champions!


Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 300 RON+ 200 ROTIRI GRATUITE

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu