Pariaza fara risc pe Dinamo Bucuresti vs CS „U” Craiova!

Gaz Metan Medias - CS "U" Craiova

Liga I revine in acest weekend. Cu 4 etape ramase pana la play-off, lupta pentru asigurarea primelor 6 pozitii in clasament ramane deschisa. Castiga un Pariu Live Fara Risc de pana la 50 RON cu meciul etapei, super derby-ul Dinamo – U Craiova.

Cum funcţionează?

  1. Deschide-ti un cont la Unibet si acceseaza sectiunea cu oferte de bonus din contul tau. 
  2. Activeaza Pariul Fără Risc şi plaseaza un pariu live de minim 25 RON pe meciul dintre Dinamo Bucuresti si CS „U” Craiova, inainte de finalul meciului, duminica, 4 februarie.
  3. Doar un pariu fără risc va fi creditat. Cota minimă a pariului trebuie să fie 1,40.
  4. Daca pariul Live plasat pe evenimentul selectat este pierzator, va vom rambursa pariul in bani bonus pana la un maxim de 50 RON.

Mult succes!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu