Pariaza pe finala Ligii Europa si ai 100 lei Freebet GARANTAT pentru finala Ligii Campionilor: Profita acum!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 1

Atletico Madrid și Olympique Marseille sunt cele două formații ramase în picioare după un excelent sezon Europa League. Implica-te și tu în finala de miercuri și primești 100 RON FREEBET din partea NetBet.

Plasează un bilet simplu LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 200 RON și cu o cotă minimă de 2.0 pe Finala Europa League (21:45, 16/05).Indiferent de rezultatul pariului plasat, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 100 RON FREEBET.

Pentru a profita de această oferta, urmează cei trei pași de mai jos:
  1. Acceseaza contul tau NetBet sau deschide-ti unul acum. Click aici!
  2. Inscrie-te folosind butonul din promotia: 100 RON FREEBET – Finala Europa League
  3. Pariază min. 200 RON pre-live sau live cu o singură selecție și cotă min. 2.0 pe Finala Europa League.
  4. Indiferent de rezultat, NetBet iti da 100 RON FREEBET.
  5. Jucatorii trebuie sa parieze FREEBETUL o singură dată pe Finala Champions League cu o cota minima de 2.00 înainte de a înregistra o cerere de retragere.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu