Pariaza pe succesul FCSB-ului la Voluntari pentru o cota de 6.00!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
1 0

Dupa 6 meciuri fara infrangere, serie in care sunt incluse succesele cu Dinamo, Plzen si Lugano, FCSB este pregatita de o noua evolutie de top. La Betfair, ai cota 6 sa pariezi pe succesul formatiei ”ros-albastre” in meciul cu FC Voluntari de vineri, ora 20:45. 

Detaliile ofertei:

2. Pariază. Primeşti cota mărită de 6.00 pentru FCSB. Cota specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat. Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită

3. Câştigă. Dacă pariul tău este câștigător miza va fi returnată cash, iar restul câştigului va fi sub formă de bonus. Acest bonus trebuie rulat o dată la o cotă de cel puțin 1.20. Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnată.

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 450 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu