Pariezi pe succesul Romaniei in meciul cu Danemarca? La 888 Sport cota este 9! PROFITA ACUM!

Parcursul de pana acum o obliga pe nationala lui Daum sa castige confruntarea cu Danemarca de duminica seara. Nu ar fi o premiera! In urma cu doar 2 ani, intr-o partida de pregatire disputata tot la Bucuresti, ”tricolorii” au reusit sa treaca de danezi cu scorul de 2-0!

Cotele partidei Romania – Danemarca
888 sport
1 – 2.85, X – 3.00, 2 – 2.65

Cota variantei 1 solist in confruntarea de la Cluj are o valoare ce a fluctuat constant in ultimele zile intre 3.00 si 2.85. Avem o cota tentanta, insa, la 888 sport, avem sansa de a miza pe nationala noastra la o cotatie net superioara.

Clientii care se vor inregistra in aceste zile la 888 sport au sansa de a miza pe victoria Romaniei la 0 cota de 9.00!! Practic pentru fiecare 50 de lei pariati pe 1 solist, castigul dumneavoastra este de 450 ron, in loc de 150, cat s-ar castiga cu cota normala a variantei.

Click aici pentru a paria acum pe victoria Romaniei in meciul cu Danemarca la cota 9.00!

il1

Daca esti nou la 888 Sport, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: 888 Sport


Lasa un comentariu