Pariul lunii: Real Madrid are cota 4.00 sa o elimine pe Numancia, dupa 3-0 in tur!

Zarurile sunt aruncate in aceasta dubla din optimile Cupei Spaniei. Formația lui Zidane a câștigat cu 3-0 meciul tur de la Numancia, returul de pe ”Santiago Bernabeu” anunțându-se o simplă formalitate. Chiar și în aceste condiții, agenția Betfair pune la dispozitia noilor clienti o cota imensa pentru calificarea echipei Real Madrid: 4.00! 

Cum voi beneficia de cotele mărite?
  1. Înregistrează contul Betfair folosind codul promotional ZBFNAD. CLICK AICI! Doar astfel poti beneficia de cotele marite. 
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Real Madrid v Numancia (10/01/2018) şi alege să se califice Real Madrid. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa „Să se califice (inclusiv prelungiri şi penalty)”
  3. Miza maximă care se califică este de  50 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare, dar doar 50 RON vor fi luaţi în considerare pentru cota mărită. Pariurile plasate pe Exchange sau pe bilet cu selecţii multiple pe Sportsbook nu vor fi luate în considerare pentru această promoţie
  4. Bonusul rezultat trebuie rulat o singura data, in termen de 90 de zile, la o cota de 1.20 sau mai mare. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii in cota minima fiecare de 1.20.
Click aici: Pariaza acum pe calificarea echipei Real Madrid la o cota de 4.00!

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 550 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu