Pariul perfect: Romania are COTA 50 sa marcheze in Lituania!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Nationala noastra a reusit sa inscrie in fiecare din precedentele 3 meciuri jucate in deplasare, din serie facand parte inclusiv jocurile oficiale cu Danemarca (1-1) si Serbia (2-2). Pariaza pe cel putin o reusita a ”tricolorilor” si in confruntarea cu Lituania, programata joi seara, la Vilnius. Pentru acest pariu agentia Sportingbet iti ofera cota 50!

Cum pot paria pe un gol al Romaniei la COTA 50?
  • Inregistreaza-te pe site-ul Sportingbet accesand ACEASTA PAGINA. Doar astfel poti profita de oferta!
  • Fa o depunere de cel putin 40 ron în contul de pariuri
  • Pariază pe „Va înscrie echipa 2 vreun gol?” – „Da” la cota normală afișată pe site. Miza maxim acceptata este de 4 ron.
  • Dacă pariul este câștigător, primesti cash câștigurile din cota normală, iar diferența sub formă de FreeBet. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.

 

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Lasa un comentariu