Pariuri Exchange: Ai 150 de RON BONUS la partida Insulele PSG – Brugge, daca deschizi acum contul

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Cea mai populara agentie de pariuri din Marea Britanie este disponibila acum si clientilor din Romania, care sunt intampinati la Betfair cu un bonus generos, de 150 de RON. Pentru a beneficia de acesta, trebuie sa va deschideti cont AICI si sa plasati primul vostru pariu.

Pariurile exchange reprezinta o lume diferita a jocurilor de noroc, mai ales pentru ca rezultatul final al partidelor nu este neaparat decisiv la acest tip de pariuri. Pe piata exchange poti sa pariezi ca ceva se va intampla sau nu, iar optiunea de cashout este disponibila pe tot parcursul tranzactiei. Daca pariul pe care l-ai ales merge in directia potrivita, ai oricand sansa de a inchide tranzactia in profit. Similar, daca pozitia ta initiala nu pare castigatoare, esti liber sa-ti inchizi pariul in pierdere, dar vei salva o parte din miza! La Betfair, lucrurile sunt simple, pentru ca aici nu trebuie neaparat sa alegi un castigator, ci doar sa exploatezi cotele afisate.

Nu ai cum sa pierzi la PSG – Club Brugge!

Aici pariezi impotriva altor jucatori, astfel ca selectiile tale sunt valabile doar atata timp cat altcineva a pariat FIX IMPOTRIVA banilor tai. Asadar, daca ai pariat ca PSG va castiga partida cu Club Brugge, ai un pariu valid doar atata timp cat pe platforma Betfair un alt parior a mizat impotriva ta, la aceeasi cota. Aici intervine principiul de pariu Pro („Back”) sau Contra („Lay”). Am explicat AICI modalitatea in care se calculeaza mizele si profitul la exchange.

Pentru a atrage noi clienti, Betfair ofera un bonus de 150 de RON celor care se inscriu si pariaza pe piata exchange la meciul PSG – Club Brugge, care va avea loc astazi, in etapa a 4-a din grupele Ligii Campionilor. Ca sa primesti banii, trebuie doar sa mizezi pe o selectie din aceasta partida, iar daca pariul tau este necastigator, Betfair iti crediteaza suma in cont, sub forma de cash! Astfel, nu ai cum sa pierzi la inceperea aventurii tale online.

AICI poti sa deschizi contul si sa pariezi pe meciul PSG – Cluj Brugge

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu