Participa la Campionatul de Pariere Live, Bucuresti 2018: Ai aici toate detaliile!

Plasează cât mai multe pariuri LIVE sau PRE-MECI, pe evenimentele sportive preferate și califică-te pentru unul dintre cele 10 locuri disponibile la Campionatul de Pariere Live din București, din data de 11 august 2018. Poți câștiga o parte din cei 30.000 RON!

14 pariori de top, exclusiv din România, vor lupta pentru titlul de cel mai bun parior live al țarii!

Iată cum funcționează:

1.Pentru a participa la promoție trebuie inițial să optezi  pentru inscrierea la promotie » CLICK AICI!

2. Apoi, pentru a te califica, nu trebuie decât să pariezi, pre-meci sau live, pe evenimentele tale sportive preferate și să acumulezi puncte, pentru a ajunge în finală. 

Calificări:

Rundele de Calificare Online se vor desfășura între data de 14 iunie, orele 00.00 CET, până la data de 28 iunie, orele 23.59 CET, iar primii 10 jucători din clasament vor câștiga un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, la Marea Finală a Campionatului de Pariere Live.  

Din data de 15 iunie, clasamentul calificărilor, cu rezultatele competiției (în partea dreaptă a paginii) va fi actualizat în fiecare zi lucrătoare, cel târziu la 15.00 CET, până la finalul rundelor de calificare, pe data de 28 iunie. Câștigătorii vor fi notificați personal iar numele acestora va fi afișat pe site. 

Clasamentul va fi efectuat având în vedere formula:

Suma mizată

nu există o miză minimă 

X Numărul de evenimente de pe biletul de joc 

Simplu – Dublă – Triplă – …

X Cota totală a biletului de joc

Cota minimă acceptată este 1.20 

De exemplu: ai pariat 10 RON pe o combinație triplă a cărei cotă totală este de 5.50. Vei acumula 10 x 3 x 5.50 = 165 puncte dacă pariul este câștigător.

Este bine să ai în vedere că odată ce ai optat pentru promoție, toate pariurile câștigătoare vor conta către clasament deci, cu cât pariezi mai mult, cu atât aduni mai multe puncte în clasament.

Finala:

Cei mai buni 10 jucători de la rundele de calificare își vor asigura un pachet de participare la evenimentul din Bucuresti, unde se vor bate pentru titlul de Campion al Pariurilor. Finala se va  desfășura pe parcursul a 4 ore pe data de 11 august. 

Fiecare dintre cei 10 de jucători calificați în finală vor primi un iPad cu 100 de monede virtuale, creditate intr-un cont de pariuri. 

Scopul fiecărui jucător va fi să mărească balanța contului său, pe cât posibil (sau să piardă mai puțin decât adversarii săi), pentru a ajunge în topul clasamentului. Va câștiga jucătorul cu cel mai ridicat sold în contul său, la sfârșitul Finalei. Singura condiție pusă participanților este să plaseze cel puțin 30 de pariuri live, pe durata Finalei. 

Pachetul de participare la evenimentul din Bucuresti include:
 • Cazarea pentru 2 nopti la un hotel din Bucuresti, pentru jucatorii calificati + un oaspete.
 • Participare la Finala Campionatului de Pariere Live, ce va avea loc pe 11 august.
 • Mic-dejun inclus pentru ambii oaspeti.
 • Cina de grup organizata sambata pentru toti oaspetii la unul dintre cele mai selecte restaurante din Bucuresti.
 • Sansa de a castiga o parte din cei 30.000 RON.
 • Activitati surpriza, organizate de Echipa Unibet.
Premii masa finala live:
 • Locul 1: 15.000 RON
 • Locul 2: 7.000 RON
 • Locul 3: 5.000 RON
 • Locul 4: 3.000 RON
 • Locurile 5-9: 1000 RON Bani Bonus
 • Locurile 10-14: 500 RON Bani Bonus

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu