Premii de 15 000 ron puse la bataie de Unibet pentru Campionatul de Pariere Liga 1

Liga I s-a întors și cu această ocazie, Unibet dă startul unei noi competiții românești de pariere: Campionatul de Pariere din Liga I. Plasați pariuri Live și Pre-meci în Liga I România și câștigați unul dintre cele 5 premii spectaculoase puse la bataie, în valoare totală de 15,000 RON. Numai pariurile câștigătoare sunt luate in considerație pentru clasamentul săptămânal și final.


În plus, Unibet ofera pariuri fără risc de 250 RON primilor 10 jucători ce termină pe primele 10 poziții ale clasamentului online, după fiecare etapă din Liga I (inclusiv play-off și play-out).

Iată cum funcţionează:unibet2

1. Pentru a participa la promoţie, trebuie să aveti un cont deschis la Unibet. Daca nu aveti inca unul, dati click aici. Dupa logarea pe site-ul Unibet, optati pentru inscrierea in campionat, din rubrica PROMOTII.

2. Apoi, pentru a vă califica, trebuie să pariaţi Live sau Pre-meci pe oricare dintre meciurile din Liga I şi să colectaţi puncte pentru a ajunge în clasamentul final.

Etapa curenta din Liga I

enas

 

 

Detalii despre Campionatul de pariere pe Liga I

Competitia începe la 00:01 pe 3 februarie 2017 si se termină la 23:59, pe 6 iunie 2017, odată cu ultima etapă din play-out. Toate pariurile plasate Live sau Pre-Match pentru fiecare etapă desfășurată între aceste date vor fi luate in considerare.

Începand cu marți, 7 februarie, clasamentul campionatului va fi actualizat in decurs de 72 de ore lucratoare după fiecare etapă până la finalul competitiei, până pe 6 iunie 2017. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe site şi vor fi notificaţi direct.

Clasamentul va fi calculat cu următoarea formulă:

Sumă pariată   X Numărul de evenimente de pe biletul de pariuri    X Cotă totală a biletului de pariu
Nu există pariu minim Simplu – Dublă – Triplă – … Cotă minimă de 1.20

Exemplu: Pariaţi €10 pe o combinaţie triplă Live sau Pre-meci, a cărei cotă totală este 5,50. Rezultatul dvs. va fi 10 x 3 x 5,50 = 165 – acestea vor fi punctele dvs. pentru respectivul pariu, dacă îl câştigaţi.

Reţineţi că, după ce optaţi pentru înscriere, toate pariurile Live sau Pre-meci câştigătoare din Liga I sunt luate în calcul în clasament, aşa că, cu cât adunaţi mai multe puncte în clasament, cu atât aveţi mai multe şanse să castigati unul dintre cele 5 premii din clasamentul final.

Premiile puse in joc
Locul 1
Locul 2
Locul 3
Locul 4
Locul 5
10.000 RON
 5.000 RON
 2.500 RON
 1,500 RON
 1.000 RON

Mult succes!

Termeni şi condiţiile Campionatului de Pariere
 • Va trebui să optaţi pentru înscrierea în promoţie pentru a fi eligibil să câştigaţi unul dintre premiile etapei sau finale.
 • Pentru promoţie vor fi eligibile doar pariurile castigatoare, de pe bilete cu cote de cel puţin 1,20. Oferta este validă pentru toate pariurile Live si Pre-Meci pentru Liga I la fotbalul din Romania (inclusiv cele plasate de pe dispozitivele mobile).
 • Pariurile Live sau Pre-meci încasate nu vor fi luate în calcul pentru clasamentul promoţiei.
 • Primii 5 jucători din clasamentul final vor fi cei care adună cel mai mare număr de puncte la finalul competitiei.
 • Primii 5 jucători din clasamentul etapei vor fi cei care adună cel mai mare număr de puncte la finalul etapei.
 • Actualizările periodice din clasament din timpul competitiei vor fi luate în calcul pentru pariurile Live si Pre-meci, ce sunt câştigătoare, care au fost achitate între orele 00:00 şi 23:59 CET în etapa anterioară.
 • Pentru ca formula să funcţioneze corect pentru mai multe monede, toate clasamentele vor calcula sumele în EUR, astfel că monedele locale vor fi convertite în EUR.
 • În caz că, în calificări, există 2 jucători cu acelaşi număr de puncte în clasament, va câştiga jucătorul cu cel mai mare număr de pariuri câştigătoare. În caz că doi jucători au acelaşi număr de pariuri, atunci va câştiga jucătorul al cărui pariu câştigător a avut cele mai mari cote în timpul rundei respective.
 • Clasamentul va fi actualizat in decurs de 72 de ore dupa fiecare etapa.
 • Câștigatorii vor fi contactați si premiați până în data de 10 iunie, ora 15:00 CET.
 • Unibet îşi rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe promoţia în orice moment.
 • Acestei promoţii i se aplică termenii şi condiţiile Unibet.

 

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu