Premii SPECTACULOASE in Predictorul 1×2!

Predictorul 1×2” este cea mai noua competitie intre pariori, organizata de Pariuri1x2 complet gratuit.

Competitia se desfasoara asemenea binecunoscutului „Pronosport”, doar ca in cazul nostru participarea nu va costa nimic si puteti castiga premii deloc de neglijat.

Vor fi minim 4 etape in fiecare luna si la fiecare vor fi minim 20 freebets in valoare de 50 RON oferite de Sportingbet la care se vor adauga vouchere Paysafecard sau alte premii speciale.

Toate etapele si detaliile despre „Predictorul 1×2” se gasesc pe pagina promotiei de unde puteti sa accesati si fiecare etapa in parte. Va reamintim ca premiile fiecarei etape sunt in descrierea acestora, inclusiv conditiile de acordare a premiilor.

Cum castigi premiile?

Pentru a castiga, trebuie sa postezi predictiile tale la etapa pentru care doresti sa concurezi. Lista etapelor poate fi gasita aici.

La finalul evenimentelor din etapa, are loc validarea si odata cu ea este afisat topul in functie de numarul de predictii corecte. Pana la 20 persoane care au prins cel mai mare procentaj , vor primi cate un freebet de 50 RON oferit de Sportingbet. Daca sunt mai mult de 20 persoane, o functie random va alege cei 20 de norocosi.

Cum castigi premiile speciale?

Aproape la fiecare etapa vor exista si premii speciale. In acest caz, avem un VIP care posteaza o predictie. Toti cei care reusesc sa ofere pronosticuri mai bune decat VIP-ul etapei, vor intra in tragerea la sorti automata pentru premiile speciale.

 

In prima etapa, avem 10 Paysafecarduri de 50 RON ( premii speciale ) si 20 freebets de 50 RON oferite pe Sportingbet. In total 1500 RON in premii.

Te invitam pe pagina Etapei 1 sa adaugi pronosticurile tale!

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Sportingbet


Comments 1

  1. Post
    Author

Lasa un comentariu