„Profit Boost” de 200% pentru biletele tale jucate la Admiral!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Pariorii din Romania au acum acces la o promotie excelenta. Respectand pasii de mai jos, biletele pe care le joci la casa de pariuri Admiral pot beneficia acum de un „Profit Boost” de 200% !


Cum acceesez 200% profit boost?

Totul este extrem de simplu! Tot ce trebuie sa faci este sa pariezi pe orice eveniment sportiv din oferta curenta, iar profitul tau va fi marit cu 200%! Deschide un cont si fa primul pariu!

  1. Deschide-ti un cont la Admiral prin acest link

 

Deschide-ti cont!

Datele generale ale promotiei „Profit Boost”
  1. Promoția va începe pe 27 septembrie 2018 și se va încheia pe 31 decembrie 2019 (Perioada promoțională).
  2. Utilizatorii noi pot obține un „Profit Boost” de 200%, plasând un pariu pe orice eveniment sportiv.”Profit Boost” se adauga la orice castig obtinut si este mentionat pe biletul de pariere.
  3. “Profit Boost” înseamnă 200% din profitul obținut la pariurile câștigătoare. De exemplu: o cotă  de 10.00 mărită la pariuri cu o garanție “Profit Boost” de 200% va duce la o cotă finală de pariere de 28.00. (Suma mizata nu este inclusa in profit).
  4. “Profit Boost” poate fi valorificat doar la pariurile simple si pariurile acumulate. Pariurile cu permutare, tip sistem și “each way” nu sunt eligibile. Pentru pariurile plasate cu„Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”. „Profit Boost” expiră după jucarea ultimelor evenimente din perioada promoțională.
  5. Miza maximă pentru garanția “Profit Boost” este de 50 RON (orice miză care depășește aceasta suma nu va fi acceptata impreuna cu oferta “Profit Boost”). Câștigurile maxime suplimentare sunt limitate la 300 RON. Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali  în contul jucătorului, imediat după validarea pariului. Decizia luată de admiral.ro este finală sub orice aspect referitor la acordarea oricărui “Profit Boost”.

Incepe sa joci „PROFIT BOOST”!


Daca esti nou la Admiral, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 800 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Admiral


Lasa un comentariu