Floyd Mayweather – Conor McGregor: Cote de 4.00 si 15.00 pentru cel mai asteptat meci de box din istorie!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
1 2

Duminica, ora 05:00 – ora Romaniei, se va disputa partida Floyd Mayweather – Conor McGregor, cel mai asteptat meci de box din istorie.


Datele intalnirii Mayweather – McGregor

Duelul dintre cei doi sportivi reprezinta una dintre cele mai importante inclestari din istorie. In vreme ce irlandezul Conor McGregor este considerat un adevarat star in UFC, Floyd „Money” Mayweather este cunoscut publicului larg drept luptatorul ce a reusit sa castige absolut toate duelurile in care a fost angrenat.

Cu ocazia disputei dintre cei doi, bookmakerii de la Betfair nu au putut ramane indiferenti si ne-au pregatit o surpriza extrem de placuta prin care isi intampina clientii noi cu doua cote marite: 4.00 pentru victorie lui Mayweather si 15.00 pentru victoria lui McGregor!

Cum pot beneficia de cote marite pentru duelul Mayweather – McGregor?

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 400 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu