Promotie unica in Romania: Colecteaza puncte si asigura-ti pariurile!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

Asigurarea săptămânală este un program unic de loializare pentru clienți activi și loiali, în care Sportingbet ofera bani înapoi tuturor celor care nu au fost norocoși pe parcursul respectivei săptămâni și au încheiat cu o balanță negativă.

Cum funcționează?

În fiecare luni începeți să colectați puncte de la 0.  Cu cât colectați mai multe puncte pe parcursul săptămânii, cu atât asigurarea pentru care veți fi eligibil va fi mai mare. Dacăbalanța dvs. netă va fi negativă, Sportingbet va înapoia banii – cu cât veți fi mai activ pe site-ul nostru, cu atât veți primi mai mulți bani înapoi în fiecare săptămână (puteți consulta schema Asigurarea Săptămânală de mai și secțiunea “Cum să colectați puncte”)! Asigurarea Săptămânală este creditată în fiecare luni, în baza rezultatelor dvs. înregistrate în săptămâna din urmă!

Deschide-ti acum un cont la Sportingbet – Ai 200 ron BONUS!

cum2

ASIGURAREA SĂPTĂMÂNALĂ = procentul aferent nivelului atins aplicat la balanța săptămânală netă, până la maximul specificat (va fi plătită doar dacă balanța săptămânală netă va fi negativă)

BALANȚA SĂPTĂMÂNALĂ NETĂ = toate câștigurile (sport, cazino) + toate bonusurile primite (inclusiv Asigurarea Săptămânală plătită pentru săptămâna din urmă) – toate pierderile (sport, cazino)

Cum se colectează punctele?

cum

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 1500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu