Roland Garros 2018: Orice pariu are cota 10.00! Daca pierzi ai inapoi DUBLUL MIZEI!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
0 0

De pe data de 21 mai, cu meciurile de calificare programate in prima saptamana si pana pe 10 iunie, pariorii se pot bucura de o mare competitie: Roland Garros 2018. Turneul de Mare Slem gazduit de capitala Frantei se bucura de o atentie deosebita din partea agentiei NetBet, care ofera pentru orice pariu pe castigatorul unui meci, o cota de 10.00. 

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTĂ OFERTĂ?
  • Creeaza-ti un cont pe NetBet Sport si introdu codul bonus TENIS la inregistrare – CLICK AICI!
  • Plasează primul tău pariu pre-live (FT) si LIVE pe bilet simplu pe câştigător, din orice meci de la ROLAND GARROS (21 MAI – 10 IUNIE 2018).
  • E posibilă plasarea unui pariu mai mare decât miza maximă, dar bonusul se va da doar pentru primii 50 RON din pariu.
  • Daca pariul e pierzator, NetBet iti da inapoi DUBLUL MIZEI ! În cazul în care pariul e necâștigător, NetBet iti returneaza banii sub formă de bonus, în limita a 100 RON.(dublul mizei maxime)
  • Daca pariul este anulat sau meciul nu se disputa, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze Suportul NetBet

EXEMPLU:
Meci: Jucator X ( locul 3 mondial) – Jucator Y (locul 90 mondial), pariu 1 solist – Cota 1.10
Daca urmezi cei 3 pasi indicati, in loc de cota 1.10, vei putea paria pe succesul Jucatorului X la o COTA de 10.00! In cazul in care pariul nu este castigator, NetBet iti da inapoi dublul sumei investite. 

 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu