Rotiri Gratuite Betano »» 444 Free Spins fără depunere până pe 30 Aprilie 2024!

Rotiri Gratuite Betano

Rotiri Gratuite Betano

Rotiri Gratuite Betano »» Aici atmosfera este mereu una aparte, iar cotele sunt pe măsură. Deschide un cont nou până pe 30 aprilie și beneficiază de 444 Rotiri Gratuite la Shining Crown INSTANT, GARANTAT, fără depunere.

Ce trebuie să faci?

  • Accesează ACEST LINK și deschide un cont nou pe Betano
  • Introdu codul promoțional 444CROWN (la pasul 3 din procesul de înregistrare). Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 100 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 0,20 Lei. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul Shining Crown. Perioada de valabilitate: 7 zile de la data acordării acestora în contul de joc.
  • Îndeplinește procedura de verificare a contului de joc (KYC) într-un interval de cel mult 14 zile de la momentul înregistrării contului de joc. Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 344 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 0,20 Lei,. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul Shining Crown
  • . Perioada de valabilitate: 7 zile din ziua următoare zilei în care participanții îndeplinesc procedura de verificare a contului de joc (KYC).

JOACĂ GRATUIT!

Termeni & condiții Rotiri Gratuite Betano

  • Oferta este valabilă DOAR până pe 30 aprilie, DOAR pe Betano, și poți beneficia de ea o singură dată, la crearea unui cont nou.
  • Suma reprezentând câștigurile obținute în urma utilizării Free Spins (Rotiri Gratuite) se va transfera în balanța bonus, iar pentru a putea fi convertită în bani reali această sumă va trebui să fie rulată de 40 de ori (x40) la jocurile din secțiunea Casino, în termen de 100 de zile de la transferul în balanța bonus.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu