Rotiri Gratuite Betano »» 800 Free Spins fără depunere + 5 invitații duble la EURO 2024!

Rotiri Gratuite Betano

Rotiri Gratuite Betano

Rotiri Gratuite Betano »» Deschide un cont nou până pe 31 mai și beneficiază de 800 Rotiri Gratuite la Rise of Ra Clover Chance INSTANT, GARANTAT, fără depunere.

🔵 Ce trebuie să faci?

  • Accesează ACEST LINK și deschide un cont nou pe Betano
  • Introdu codul promoțional 8ANI (la pasul 3 din procesul de înregistrare). Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 200 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 0,15 Lei. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul Rise of Ra Clover Chance. Perioada de valabilitate: 7 zile de la data acordării acestora în contul de joc.
  • Îndeplinește procedura de verificare a contului de joc (KYC) într-un interval de cel mult 14 zile de la momentul înregistrării contului de joc. Vei primi 1 (un) cod Bonus Free Spins echivalent a 600 ROTIRI GRATUITE fiecare în valoare de 0,15 Lei,. Acestea sunt disponibile pentru utilizare doar la jocul Rise of Ra Clover Chance. Perioada de valabilitate: 7 zile din ziua următoare zilei în care participanții îndeplinesc procedura de verificare a contului de joc (KYC).

FĂ-ȚI CONT ACUM!

🟢 5 invitații duble la EURO 2024 + 10.000 lei

Betano va organiza o tragere la sorți în care vor fi incluși participanții îndeplinesc următoarele condiții cumulative:

  • își deschid cont prin link-ul de mai sus și iși validează contul (adică primesc cele 800 de rotiri gratuite)
  • efectuează o primă depunere în contul de joc de minim 50 Lei, în luna Mai 2024

Participanții pot câștiga unul dintre cele 5 pachete de premii, fiecare pachet fiind compus din următoarele două elemente:

  • o invitație dublă la meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal 2024 („Euro 2024”) din data de 14.06.2024, evenimente ce se vor desfășura în Munchen, Germania,
  • și un premiu constând în bani cash, în valoare de 10.000 lei.

Extragerea va avea loc în intervalul 03.05.2024 – 05.05.2024

⚫Termeni & condiții Rotiri Gratuite Betano

  • Oferta este valabilă DOAR până pe 31 mai, DOAR pe Betano, și poți beneficia de ea o singură dată, la crearea unui cont nou.
  • Suma reprezentând câștigurile obținute în urma utilizării Free Spins (Rotiri Gratuite) se va transfera în balanța bonus, iar pentru a putea fi convertită în bani reali această sumă va trebui să fie rulată de 40 de ori (x40) la jocurile din secțiunea Casino, în termen de 100 de zile de la transferul în balanța bonus.

Betano


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


 

Daca esti nou la Betano, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betano


Lasa un comentariu