Stanleybet îți oferă DOUĂ MINUTE cu ROTIRI NELIMITATE zilnic în perioada 15-18 aprilie!

Stanleybet

Stanleybet

Sugar Rush 1000 este cel mai nou slot Pragmatic Play și îl poți juca doar la Stanleybet online și în aplicație. Intră în atmosfera câștigurilor cu un bonus fabulos: DOUĂ MINUTE cu ROTIRI NELIMITATE zilnic în perioada 15-18 aprilie!

Cum încasez DOUĂ MINUTE cu ROTIRI NELIMITATE la Stanleybet?

  1. CLICK AICI și intră în contul tău Stanleybet. Dacă nu ai cont, deschide-ți unul acum folosind ACEST LINK SPECIAL!
  2. Depune minim 150 RON
  3. Primești ROTIRI GRATUITE NELIMITATE la jocul Sugar Rush 1000, timp de 2 minute

JOACĂ ACUM!

Ce trebuie să mai știi?

  •  Promoția se adresează exclusiv jucătorilor cu cont activ și numărul de telefon validat pe platforma Stanleybet și este disponibilă începând cu data de 15 aprilie 2024, ora 00:00, până în data de 18 aprilie 2024, ora 23:59.
  • Jucătorii eligibili pot beneficia in perioada de valabilitate de această ofertă, o dată pe zi, in fiecare zi
  • Pentru a fi înscris în promoție și a primi Rotirile Gratuite, jucătorul trebuie să selecteze promoția din secțiunea Depuneri în momentul în care alimentează contul. Bonusul va fi acordat imediat ce este finalizată depunerea în contul de jucător.
  • Promoția NU este disponibilă pentru metodele de plată NETELLER și Skrill.
  •  Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali pentru acest bonus este de 1.000 lei. Daca utilizatorul continuă să joace din fondurile castigate în urma acestui bonus, suma ce depășește valoarea de 1.000 lei va fi corectată de Stanleybet.
  • Rundele Gratuite sunt disponibile atât pe interfața desktop cât și pe mobil și au o valoare de 0,20 lei/rotire.
  • Toate câștigurile obținute din Rotirile Gratuite, trebuie rulate de minim 40x ori

JOACĂ ACUM!

Stanleybet


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Daca esti nou la Stanleybet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 750 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Stanleybet


Lasa un comentariu