STANLEYBET MASTER PRONO: Câștiga 60.000 de lei, direct în contul tău de joc!

STANLEYBET MASTER PRONO

Stanleybet

te invită să demonstrezi că ești Maestru la EUROpronosticuri! Participă la promoția STANLEYBET MASTER PRONO și intră în cursa pentru premii totale în valoare de 60.000 lei! Acceptă provocarea Master Prono și trăiește Europeanul de fotbal la Mega Cote! Ocupă-ți locul fruntaș în clasament pentru a primi Bonusuri pe măsura așteptărilor!

Stanleybet

D.ONJN 1280/29.06.2016

50 LEI fără depunere + 600 LEI la primele 3 depuneri

Ce am de făcut?

Loghează-te pe contul tău la Stanleybet. Dacă încă nu ai uncont la agenție, îți poți deschide chiar acum unul  accesând acest LINK SPECIAL! Bucură-te de Stanleybet bonus fără depunere – 100 de rotiri gratuite, alături de celelalte promoții, precum BET FESTIVAL, un adevărat festival al premiilor pentru pariorii adevărați!

Stanleybet Mater Prono

Arată că ești Maestru la EUROpronosticuri și intră în cursa pentru premii totale în valoare de 60.000 lei! Acceptă provocarea Master Prono și trăiește Europeanul de fotbal la Mega Cote! Ocupă-ți locul fruntaș în clasament pentru a primi Bonusuri pe măsura așteptărilor!
Ce câștigi?
Poți câștiga premii totale în valoare de 60.000 de lei, direct în contul tău de joc!
Cum participi?
✅Intri pe pagina promoției MASTER PRONO: CLICK AICI!
✅Ne spui predicțiile tale pentru cel mai tare meci al zilei de la EuROpean
✅Aștepți rezultatul final al meciurilor
✅Te uiți pe ce loc ești în clasament
Când câștigi?
Promoția MASTER PRONO este disponibilă pe toată perioada Campionatului European, 10.06.2024 – 14.07.2024. După încheierea turneului final, îți vei primi partea din premiile totale de 60.000 de lei!

 

Daca esti nou la Stanleybet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 650 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Stanleybet


Lasa un comentariu