Start in cea mai interesanta promotie a verii: Castiga un PARIU GRATUIT la fiecare victorie din Premier League a echipei favorite!

Chelsea si Arsenal prefateaza in acest weekend un nou sezon de foc in Premier League. Cele 2 formatii se vor intalni in Community Shield, pentru ca o saptamana mai tarziu sa se joace meciurile primei etape. Chelsea a castigat sezonul trecut, reusind un numar impresionant de victorii, 30. Cate victorii vor obtine ”Albastrii” lui Conte in acest sezon?

Unibet iti ofera un pariu gratuit de fiecare data cand formatia pe care o sustii obtine o victorie in noul sezon din Premier League. Vezi mai jos ce trebuie sa faci pentru a profita de un pariu gratuit de 10 sau 25 RON:

Inainte de toate trebuie să-ți deschizi un cont la Unibet dând click aici. Apoi: 

 1. Opteaza pentru inscriere in pagina de promotii Unibet. Titlul promotiei este Pariuri gratuite pentru titlu
 2. Plaseaza un pariu de minim 250 de RON pe castigatoarea titlului din Premier League pana vineri, 11 august, inainte de primul meci al sezonului. In cazul in care vrei sa pariezi pe o echipa ce are cote mai mari de 200, vei primi un mesaj prin care trebuie sa soliciti aprobarea cotei. Selecteaza optiunea „Trimiteti toata miza de 250 RON pentru aprobare.”
 3. La fiecare victorie a formatiei pe care ai pariat ca va castiga titlul, primesti un pariu gratuit de 10 sau 25 RON.
 4. Pariul gratuit va fi credit a doua zi dupa meci.

Atentie! Exista 2 niveluri de freebet, unul de 10 RON, altul de 50 RON:

Cum poti profita de promotie – Exemple:

 • Chelsea a castigat anul trecut 30 de meciuri in Premier League. Daca va castiga acelasi numar de jocuri, clientii care au pariat pe Chelsea sa castige titlul vor primit 30 de pariuri gratuite de cate 10 RON. Albastrii sunt pe locul 3 in topul favoritelor din acest sezon, cu o cota de 4.50.
 • Leicester a castigat 12, 23, respectiv 11 meciuri de la promovarea in Premier League. Fiecare victorie a lui Leicester in noul sezon iti aduce un free bet de 25 RON. Vulpile au o cota de 251 pentru a repeta surpriza de acum 2 sezoane.
 • In 5 dintre ultimele 6 sezoane, formatia care a castigat titlul a avut peste 25 de victorii. Manchester City este principala favorita la castigatrea titlului din Premier League, cu o cota de 2.80. Fiecare victorie a cetatenilor in noul sezon iti aduce un free bet de 10 RON.

Termeni şi Condiţii

 • Va trebui să optaţi pentru înscriere pentru a participa la această promoţie.
 • Valoarea mizei minime necesare pentru a fi eligibil pentru pariul gratuit este 250 RON.
 • Puteţi paria mai mult decât miza minimă pentru a fi eligibil, dar valoarea pariului gratuit va fi aceeaşi pe tot parcursul sezonului, în funcţie de nivelul echipei selectate.
 • Pentru a vă califica, trebuie să plasaţi un pariu direct pe câştigătorul Premier League 2017/18.
 • Vă vom oferi pariuri gratuite doar pentru primul pariu de cel puţin 250 RON, plasat pe câştigătorul Premier League 2017/18.
 • Pariurile trebuie plasate înainte de turneu (înainte de vineri 11 august 2017, ora 19:45).
 • Pariurile live nu sunt luate în considerare.
 • Doar pariurile simple vor fi eligibile pentru pariurile gratuite.
 • Pariurile gratuite vor fi acordate doar pentru fiecare „câştig” din Premier League. Nicio altă competiţie nu va acorda un pariu gratuit.
 • Pariul trebuie efectuat cu propriile fonduri şi nu cu un pariu gratuit/bonus.
 • Câştigurile din pariurile gratuite nu vor include şi miza.
 • Pariurile gratuite vor fi creditate a doua zi lucrătoare, la ora 18:00.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu