Suntem setati pe profit cu meciurile de la Roland Garros 2017 »» Pariem inteligent, iar castigurile se suplimenteaza fara riscuri!

Simona Halep

Roland Garros e cel mai important turneu de tenis de pe zgură din lume unde jucătorii de renume ai tenisului mondial se vor lupta pentru marele trofeu de la Paris. Vom fi conectati la intensitatea intrecerii si prin intermediul sportivilor romani ce vor evolua pe zgura de la Stade Roland Garros, dar nu numai. La NetBet primești un cadou garantat dacă te implici și tu în acțiune.

Plasează 10 bilete simple LIVE sau PRE-LIVE în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.60 pe câte un meci distinct de la Roland Garros (22/05 – 05/06). Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, NetBet te răsplătește cu un cadou special, sub forma a 200 RON FREEBET pe care îl poți folosi pe cele mai tari dispute de la Roland Garros, de la sferturi până la finală.

Pentru a te înscrie la această promoție, urmează cei trei pași de mai jos:

1Accesează contul tău NetBet sau deschide-ti acum unul dând click aici. La Netbet fiecare nou client beneficiaza de un Bonus de bun venit in valoare de 1500 ron!

2 Participă accesând butonul de înscriere din promoția 200 RON FREEBET – Roland Garros

1Pariază LIVE sau PRE-LIVE pe minim zece partide pe bilete simple cu o singură selecție (cotă min. 1.60) în valoare de cel puțin 50 RON.

rg 200

NOTĂ: Se va lua în considerare primul pariu eligibil/meci, iar freebetul va putea fi folosit pe Roland Garros de la sferturi până în finală.

  • Freebetul va fi creditat în secțiunea de Freebets din contul de Sport al jucătorilor în decursul a 48 de ore de la încheierea optimilor.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBETUL o singură dată pe un eveniment cu o cotă minimă de 2.00 sau în sistem combi pe mai multe evenimente de la Roland Garros (fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 2.00) înainte de a înregistra o cerere de retragere.
  • Dacă pariul plasat este câștigat, jucătorul va primi profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali.
  • Dacă jucătorul alege să parieze o sumă mai mică decât FREEBETUL acordat, jucătorului i se va anula suma rămasă din FREEBET în urma plasării pariului ales.
  • Cerinţele de pariere trebuiesc îndeplinite în termen de 7 zile de la primire. După acest interval, orice freebet aflat în balanță va fi anulat.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu