Sarbatoreste super derby-urile lunii aprilie cu castiguri garantate!

Sportul rege pe care-l iubim cu totii atat de mult ne aduce o sumedenie de derby-uri in luna aprilie, luna in care avem nu mai putin de 30 de super meciuri, atat in competitiile interne, cat si in Liga Campionilor!


In vreme ce Bayern si Dortmund se bat in campionat si in cupa, FC Barcelona si Real Madrid isi disputa faimosul „El Clasico”, iar in Liga Campionilor vom afla echipele care vor merge in semifinale. eFortuna sarbatoreste aceasta luna cu o super-promotie!

In ce consta promotia derby-urilor si cum poti participa

eFortuna a ales 30 de meciuri din aprilie si daca la finalul lunii ai pariat pe fiecare, bookmakerul te recompenseaza cu freebet-uri!

Regulile sunt extrem de simple:

Premiile pe care le poti primi

Pe langa emotia de a paria si urmari cele mai tari meciuri din lume, daca bifezi pasii de mai sus primesti la inceputul lunii mai un freebet de 300 lei! Cele 30 de partide sunt impartite in 4 perioada, asa ca poti castiga si premii saptamanale! Daca ai jucat toate meciurile alese in saptamana respectiva vei primi un freebet de 30 lei!

ATENTIE – Pentru ca va incadra la aceasta promotie trebuie sa va inscrieti in pagina de promotii!

Premiile saptamanale se acorda automat dupa validarea tuturor pariurilor din saptamana respectiva, iar premiile finale vor fi acordate miercuri, 3 mai 2017.

Perioadele promotiei si derby-urile alese

PERIOADA 1

dsadsf

PERIOADA 2

UFSFA

PERIOADA 3

alte cote

PERIOADA 4

fsafsuaifpa


 

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu