Super meci, super cote! Finala Ligii Campionilor: Real are cota 50.00 la victorie! Pariaza pe Liverpool la cota 70.00!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
6 3

Super meci, super cote! La Betfair poti paria acum pe finala de la Kiev, investind pe cele mai tari cote! 

Cum pot beneficia de cotele marite?
Real Madrid castiga, cota 50 – Liverpool castiga, cota 70 (miza maxima 5 ron)
  1. Poti lua parte în această promoţie doar dacă te-ai înregistrat folosind codul promotional ZFBNDL. CLICK AICI!
  2. Plasează un pariu simplu (un pariu pe o singură selecţie) înainte de începerea partidei Real Madrid vs Liverpool şi alege să câştige Real Madrid sau Liverpool. Pariul tău trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe piaţa Rezultat Final (rezultatul în cele 90 de minute)
  3. Miza maximă care se califică este de 5 RON. Poţi să plasezi o miză mai mare doar după ce ai plasat pariul inițial de 5 RON.
  4. Poti sa foloseşti bonusul pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Îl poţi folosi pe o singură selecţie sau pe un bilet cu mai multe selecţii Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2. Bonus este valid 30 de zile.


Cum pot beneficia de cotele marite?
Real Madrid castiga, cota 12 – Liverpool castiga, cota 15 (miza maxima 50 ron)

 

Daca esti nou la Betfair, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Betfair


Lasa un comentariu