Superbet îți oferă 350 Rotiri Gratuite până pe 31 mai 2024!

Superbet

Deschide-ti cont la Superbet prin link-ul oferit de Pariuri1x2.ro si primesti bonusuri de neratat! Până pe 31 mai 2024, Superbet iti ofera 350 Rotiri Gratuite.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce am de făcut?

Totul este super simplu!

Deschide un cont la Superbet accesand acest link special sau click pe butonul de mai jos. Doar astfel poti beneficia de promotie;

Bonusul se acordă astfel:

  • Se acordă 350 Rotiri Gratuite exclusiv jucătorilor, care s-au înregistrat folosind link-ul special și au efectuat verificarea contului (KYC).
  • Rotirilie sunt la jocul Shining Crown. Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.20 lei

FĂ-ȚI CONT!

ACORDARE BONUS:

  • In urmatoarea zi dupa verificarea contului
  • Jucatorul trebuie sa se inregistreze si sa efectueze verificarea contului in perioada selectata.
  • De asemenea, trebuie sa aiba acordurile de marketing bifate la inregistrare. Se pot modifica ulterior si din setarile contului.
  • Bonusul trebuie acceptat în 24 de ore de la creditarea acestuia. În caz contrar bonusul expiră automat.
  • Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x40. Ele pot fi rulate în secțiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.
  • Pentru primele 3 depuneri vei primi alte 300 de Rotiri Gratuite + până la 1200 LEI Bonus de Bun Venit!

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere


Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


 

Daca esti nou la Superbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Superbet


Lasa un comentariu