Supercupa Europei: 1, X sau 2 in Real Madrid – Atletico Madrid? Oricare varianta primeste acum cota 50!

Atletico are sansa a doua in meci, dar cum se va descurca Real fara Cristiano Ronaldo si cu un nou antrenor la timona? Pariaza la NetBet pe Supercupa Europei: Oricare din variantele 1,x sau 2 primeste cota 50!

CUM POT BENEFICIA DE ACEASTA OFERTA?
  • Creează-ți un cont pe NetBet Sport și introdu codul bonus COTA50 la înregistrare. Click AICI pentru a beneficia ACUM de promotie!
  • Depune minim 50 RON în contul tău NetBet. Depunerea minimă pentru a fi eligibil la această promoţie este de 50 RON. Depunerile prin Smith&Smith, Paysafe sau alte portofele electronice NU sunt eligibile pentru această promoție.
  • Plaseaza primul tău pariu pe oricare opţiune 1×2 până la startul meciului, pe meciul REAL MADRID vs ATLETICO MADRID din 15 August 2018, ora 22:00
  • E posibilă plasarea unui pariu mai mare de 10 RON, dar bonusul se va acorda doar pentru primii 10 RON din pariu.
  • Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotei mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore (3 zile lucrătoare).

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: NetBet


Lasa un comentariu