U-GOAL: 4 scoruri corecte din Liga Campionilor = PREMII de 250 000 lei! Participarea este GRATUITA!

Bine ai venit la Predictorul Unibet 4. Iata principalele informatii de retinut inainte de a-ti crea predictiile. Jocul incepe marti, 18 septembrie 2018.

Cum sa joci

Inaintea de a incepe, trebuie sa iti deschizi un cont la Unibet – CLICK AICI – sau sa te loghezi cu detaliile unui cont deja existent.

Intra pe pagina concursului – CLICK AICI
  • In fiecare zi de meci, trebuie sa prezici rezultatul a patru meciuri din Liga Campionilor. Vor fi 2 etape de prezis marti si inca doua etape, miercuri.
  • Trebuie sa prezici scorul final (doar dupa timpul regulamentar).
  • Atunci cand prezici golurile/scorul, prezici automat si rezultatul meciului.
  • Castigatorul va fi jucatorul ce prezice corect toate cele patru rezultate, castigand o parte din 250 000 RON.
  • Pariezi scorul corect prin completarea casutelor cu numarul de goluri inscrise de fiecare echipa. Confirmarea ca selectia ta a fost salvata va aparea bifata cu verde.
  • Pentru a modifica predictia, tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe iconita cu +/- si sa introduci noul tau raspuns.

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu