La Cupa Mondiala, 1.000.000 de euro sunt pusi la bataie! Castiga si tu o parte din jackpot!

unibet

Unibet v-a pregatit o promotie deosebita pentru mult asteptata Cupa Mondiala! Astfel, pe durata turneului final, Unibet garanteaza premii de 1.000.000 de euro!

Pentru fiecare din cele 64 de meciuri de la Cupa Mondiala, 10 jucatori vor imparti jackpot-ul meciului. Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi un pariu pe acel meci de minim 25 RON si la sfarsitul meciului afli daca esti printre castigatori.

Cum functioneaza promotia Unibet?
  1. Plasezi un bilet pre-match sau live pe un meci de la Cupa Mondiala de cel putin 25 RON si castigi un bilet la jackpot-ul meciului.
  2. Primesti un bilet pentru fiecare 25 RON pariati pe acel meci.
  3. Daca plasezi un pariu de cel putin 25 RON pe o multipla, primeste un bilet la jackpot pentru fiecare din meciurile prezente pe bilet.
  4. La sfarsitul fiecarui meci, 10 castigatori vor fi extrasi.

Jackpotul Unibet pentru fiecare meci va fi impartit in mod egal de catre cei 10 castigatori. Fiecare castigator poate castiga un premiu per meci.

Sumele garantate pentru fiecare meci, in functie de nivelul competitiei in care ne aflam sunt urmatoare:

  • Meciuri din faza grupelor: 10.000 de euro per meci/1.000 de euro per castigator
  • Meciuri din optimi: 15.000 de euro per merci/1.500 euro per castigator
  • Meciuri din sferturi: 30.000 de euro per merci/3.000 euro per castigator
  • Meciuri din semifinale: 40.000 de euro per merci/4.000 euro per castigator
  • Finala mica: 30.000 de euro per merci/3.000 euro per castigator
  • Finala mare: 150.000 de euro per merci/15.000 euro per castigator

Vrei ceva extra?

Pentru orice pariu facut pe Cupa Mondiala primesti un bilet in plus pentru marea finala unde jackpotul este de minim 150.000 de euro.

Astfel, pentru un pariu de 50 RON pe un bilet cu doua meciuri, primesti 6 sanse! 2 pentru fiecare dintre meciurile de pe tichetul de pariuri, plus cate 2 pentru marea finala.

In cazul in care pariezi 25 RON pe un tip de pariu care nu are legatura cu unul din meciurile de la Mondial (de exemplu pariuri pe castigatoare, golgheter, etc.), vei primi o singura sansa, pentru marea finala.

Incepand de luni, 11 iulie, poti sa iti incepi pariurile pentru Cupa Mondiala!

unibet

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu