Viata e mai buna alaturi de prieteni! Ei iti pot aduce si un bonus de 1000 RON!

unibet
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
2 0

Ati inceput deja sa va distrati la Unibet si doriti sa impartasiti pariurile noastre sportive si jocurile din casino cu prietenii dvs.? Invitarea prietenilor la Unibet va aduce numai castiguri.


Evenimentele sportive trebuie urmarite cu prietenii. Astfel, de ce sa nu profitati impreuna de ofertele si promotiile Unibet, mai ales cand recomandarea dvs. este recompensata mai mult decat de obicei?

Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati in promotia Recomandati Un Prieten, optand la oferta de 150 RON din contul dvs. si sa trimiteti invitatii prin e-mail prietenilor dvs. prin intermediul Unibet. Mai mult, acestia se pot bucura, odata inregistrati de un bonus fascinant de bun-venit: un pariu fara risc de pana la 250 RON plus alte 20 de runde gratuite la Super Flip Mobile, dupa prima depunere facuta*

In plus, Unibet iti ofera un pariu gratuit de 50 RON pentru fiecare prieten invitat la Unibet, EXTRA pe langa cei 150 RON.

Cum functioneaza oferta Unibet!

Inscrieti-va pentru oferta
Accesati optiunea „Recomandati Un Prieten acum

Invitati un prieten
Recomandati maxim 5 prieteni

Prietenul dvs. indeplineste cerintele de pariere
Inregistrare – Depozit – indeplinirea conditiilor de pariere de catre prietenii dvs.

Beneficiile programului Unibet – Recomandati Un Prieten
  • Veti fi recompensat si prietenii dvs. vor primi un bonus de Bun Venit foarte generos!
  • Bonusul primit de dumneavoastra va fi pus conditiilor de pariere si poate fi utilizat pentru a accesa atat sectiunea de pariuri sportive cat si cea de cazinou!
  • Puteti recomanda cu succes pana la 5 prieteni, ceea ce va poate aduce un bonus de pana la maxim 750 RON si 250 RON in pariuri gratuite!
  • Oferta de pariuri gratuite este disponibila pana pe 11 martie 2018.
Recomandati un prieten acum!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 300 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu