Vineri și luni ai bonus 25 RON la Pariuri

Bonus 25 RON la Pariuri! Fă-ți încălzirea pentru un weekend prelungit cu o nouă ofertă excelentă de la Unibet ! Optează și joacă minim 150 RON la sloturile tale preferate, iar Unibet îți oferă un bonus de 25 RON la Pariuri.

Cum funcționează:

Totul este extrem de simplu!

Pentru a intra in concurs, mai intai trebuie sa te loghezi pe contul tau Unibet. Dacă încă nu ai un cont la Unibet, îți poți deschide chiar acum unul, utilizand acest link special. Astfel vei beneficia de oferta Unibet pentru toți utilizatorii noi: 300 RON pariu fără risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot!

Deschide cont!

  • Activează oferta din secțiunea – bonusurile mele
  • Pariază 150 RON la oricare dintre sloturi în timpul perioadei promoției.
  • Odată ce ai jucat suma eligibilă la sloturi, un bonus de 25 RON la Pariuri sportive va fi adăugat în contul tău.
  • Oferta este disponibilă în fiecare zi de vineri și luni!

Ia Bonusul acum!

Succes!

Daca esti nou la Unibet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Jucand prin linkurile noastre, sustii intreaga echipa si toate proiectele pe care le desfasuram. Daca vrei sa afli mai multe despre aceasta casa de pariuri, atunci citeste pagina cu toate informatiile si parerile jucatorilor: Unibet


Lasa un comentariu