PRONOSTICURI SFERTURI EURO 2024 & COPA AMERICA | FACI PARIU #380
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

PRONOSTICURI SFERTURI EURO 2024 & COPA AMERICA | FACI PARIU #380

Episodul Faci Pariu #380

Salutare! Episodul FACI PARIU #380  vă aduce pariurile de vineri și sâmbătă pentru toate meciurile din sferturile Europeanului, dar și pentru confruntările de la Copa America. Partea bună: toate pariurile sunt jucate cu freebetul de 150 de lei pe care-l pune la dispoziție agenția 888sport.

ÎNREGISTRARE

Pariuri azi: Spania – Germania, finala din sferturi

Astăzi avem trei meciuri faine de pariat. La Euro, super confruntarea dintre Spania, poate cea mai bună echipă a turneului în opinia mea și Germania, o altă națională de super valoare și gazda competiției. Două ponturi aici: unul combinat pe cornere și offside-uri și un altul pentru ambele echipe marchează. Este greu de crezut că un astfel de meci s-ar putea încheia 0-0.

În meciul dintre Portugalia și Franța, cred că vor ieși la rampă Ronaldo și Mbappe, fiecare cu câte un șut pe poartă minim. Șansele de calificare sunt mai bune pentru Franța, o națională care știe să se apere extrem de organizat.

La Copa America, pariem pe 1X în Venezuela – Canada. În grupe, Rondon și compania au învins Jamaica, Mexic și Ecuador.

Pariuri sâmbătă Euro 2024 și Copa America

FACI PARIU #380. Sâmbătă, meciurile par mai puțin atractive decât cele de vineri, în sferturile Euro. Două ponturi pentru Anglia – Elveția. Deși Anglia nu a impresionat în jocurile anterioare, să nu uităm că vorbim de naționala lui Bellingham, Kane, Foden și alții.

Olandezii ne-au eliminat fără drept de apel din turneu, dar meciul cu Turcia va fi mai complicat. Olanda va încerca să-și impună ritmul ofensiv, dar Turcia este o echipă de temut, cu mulți jucători de calitate, dispuși să lupte până în ultima secundă.

La Copa America, pariem pe meciurile de duminică dimineață. Dacă naționala columbiană are o șansă mare să treacă de Panama, în Uruguay – Brazilia șansele sunt 50-50. Eu voi lua în calcul 1-2 goluri înscrise de Brazilia, dar nu mă voi aventura să dau o câștigătoare.


Joacă Super12! 10.000 lei garantat marele premiu și sute de premii de consolasare! Descarcă aplicația Super12 și intră gratis în joc!

JOACĂ SUPER12

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu