Se strigă darul! Cosmin Cernat livrează pariurile pe vineri și sâmbătă: 19 variante!
Aboneaza-te
si nu rata
nici un pont!
Abonare

Se strigă darul! Cosmin Cernat livrează pariurile pe vineri și sâmbătă: 19 variante!

Recoltă mulțumitoare de ponturi verzi  pentru Cosmin Cernat la mijloc de săptămână, în ciuda ofertei ce ne-a propus multe amicale internaționale, greu de pronosticat. Nu mai vorbim de surprizele consemnate, cum ar fi succesul Finlandei în Franța sau rezultatul cu 8 goluri înregistrat la Ploiești, între România și Belarus.

Azi, Cosmin lanseaza pariurile de weekend!

”Și în week-end mizez în special pe jocuri ale primelor reprezentative, angrenate totuși de această dată, în partide oficiale. Voi completa pachetul de pronosticuri, cu selecții pentru meciuri de fotbal din ligi inferioare și  variante din alte sporturi .

Vineri dăm startul pariurilor pe disputele din calificările sud-americane la Campionatul Mondial de fotbal 2022.

Pentru Columbia – Uruguay, meci de vineri seară, pronostichez un 1x și 0-4 goluri marcate. ”Tricolorii” lui Carlos Queiroz au știut să profite mai de fiecare dată de avantajul terenului propriu. Acasă, Columbia are doar 2 înfrângeri în ultimele 15 meciuri din preliminarii, fiind neînvinsă în ultimele 3 directe cu Uruguay.

În Chile – Peru, partidă de sâmbătă dimineață, investim tot pe un pariu combinat. Pentru varianta 1x și 2-5 goluri în meci, cota este 1.73. Pariez și pe Brazilia, lidera grupei sud-americane. Neymar și compania n-ar trebui să aibă un meci complicat acasă, contra Venezuelei, reprezentativă ce a ratat complet startul campaniei: două meciuri, 0 puncte, 0 goluri marcate.

Pe lângă cele 3 meciuri amintite, astăzi voi mai paria pe meciuri din liga a 2-a internă și diviziile inferioare ale Angliei și Olandei. Arunc o privire și în oferta pe alte sporturi și investesc pe evenimente din snooker și tenis.

Pentru sâmbătă am pregătit un mix atractiv de selecții, ce ne poartă de pe cele mai mari arene ale Europei, acolo unde Germania, Spania, Franța și Portugalia dau bătălii aprige în Liga Națiunilor, până în Liga 1. Campionatul intern ne propune restanța Dinamo – Astra, joc în care ”câinii” lui Cosmin Contra caută primele puncte, după 5 eșecuri consecutive. Pariez în cote de 1.54 și 1.87 pe duelul din ”Ștefan cel Mare”.  ”

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu