Weekend plin de fotbal! Ti-am pregatit o lista cu cele mai importante 10 inclestari la final de saptamana!

la liga

In acest weekend marea majoritate a formatiilor isi fac ultimele calculele inainte de incheierea stagiunilor. Echipa noastra a extras cele mai importante 10 dueluri din acest final de saptamana pe care nu trebuie sa le ratezi!


Top 10 dueluri din weekend
Sa 14:30: Manchester City – Leicester City, Cote Unibet: 1.26  6.90  11.50

Echipa condusa de catre Pep Gurdiola este nevoita sa obtina victorie impotriva campioanei en-titre pentru a se apropia de incheierea stagiunii in „careul de asi” din Premier League si implicit pentru a-si asigura pozitia in urmatoarea editie a Ligii Campionilor. Totusi, aceasta misiune va fi cel putin dificila, Kun Aguero si Claudio Bravo fiind absenti!

Sa 16:00: Benevento – Frosinone, Cote Unibet: 2.70  3.00  2.60

In Serie A micuta echipa Frosinone poate reveni pe prima scena fotbalistica italiana dupa doar un sezon petrecut in Serie B. Aceasta se plaseaza la doar o lungime in spatele celor de la Hellas Verona – echipa aflata pe pozitia a doua, ce aduce promovarea directa, cu 2 etape inainte de finalul stagiunii. De aceea, pentru a nu pierde contactul cu echipa unde la inceputul anilor 2000 evolua Adrian Mutu, singura varianta a celor de la Frosinone este victoria.

Sa 16:30: Augsburg – Borussia Dortmund, Cote Unibet: 6.75  4.90  1.43

Duelul ce se va disputa pe WWK Arena din Augsburg est emai aprig ca niciodata. In vreme ce echipa gazda se afla la doar 2 puncte in fata celor de la Hamburger, ocupanta pozitiei de baraj, elevii lui Thomas Thucle lupta pentru incheierea stagiunii pe podium. In cazul in care Dortmund se va impiedica la Augsburg, iar Hoffenheim va invinge pe terenul celor de la Werder Bremen calculele pentru locul 3, ce asigura prezenta directa in urmatoarea editii a „competitiei supreme”, se vor complica extrem de mult.

Sa 19:30: Fulham – Reading, Cote Unibet: 1.65  3.85  5.50

Prima semifinala din play-off-ul pentru promovarea in Premier League le va pune fata in fata pe Fulham si Reading pe Craven Cottage. In sezonul regulat Fulham a invins-o in fata propriilor supoterteri pe Reading cu 5-0 si va pleca drept principala favorita in vederea obtinerii victoriei in aceasta inclestare.

Sa 21:00: Real Sociedad – Malaga, Cote Unibet: 1.50  4.30  6.40

Gazdele de la Real Sociedad se afla la egalitate de puncte cu Athletic Bilbao, ocupanta ultimei pozitii de Europa League. De cealalta parte, Malaga este o formatie lipsita de orice griji, insa intr-o forma de zil mari, aceasta avand nu mai putin de 4 victorii consecutive in La Liga! Astfel, Sociedad va avea parte de o partida mai mult decat dificila!

Sa 21:45: Atalanta – AC Milan, Cote Unibet: 2.14  3.40  3.45

In Italia, unul dintre cele mai importante dueluri ale weekend-ului este cel dintre Atalanta si AC Milan. „Alb-rosii” ocupa pozitia cu numarul 6, avand doar 3 lungimi in fata principalelor urmaritoare pentru locul de Europa League, Inter si Fiorentina. Astfel, orice pas gresit al echipei lui Montella poate insemna si pierderea prezentei in cupele europene.

Du 14:00: Huddersfield – Sheffield Wed, Cote Unibet: 2.40  3.20  3.20

Cea de-a doua semifinala din play-off-ul pentru promovarea in Premier League se va disputa duminica intre Huddersfield si Sheffield Wed. Ambele formatii isi doresc revenirea pe prima scena fotbalistica din Anglia dupa extrem de mult timp. Un aspect extrem de important pe care trebuie sa-l mentionam in ceea ce privest acest duel este reprezentat de faptul ca Sheffield a invins-o pe Huddersfield in ultimele 4 dueluri directe!

Du 16:30: Hannover – VfB Stuttgart, Cote Unibet: 2.50  3.15  2.90

In Zweite Bundesliga capul de afis al weekend-ului este tinut de disputa dintre ocupanta pozitiei cu numarul 3, Hannover si liderul diviziei secunde, VfB Stuttgart. Lucrurile sunt extrem de complicate in Zweite, echipa lui Maxim avand 66 puncte, in vreme ce Braunschweig si Hannover au cumulat 63. Cele 3 formatii se lupta pentru ocuparea primele 2 locuri, ce asigura promovarea directa in 1. Bundesliga, pozitia a treia asigurand doar prezenta intr-un duel de baraj. Astfel, atat Hannover, cat si Stuttgart, au toate motivele sa-si doreasca victoria!

Du 21:00: Real Madrid – FC Sevilla, Cote Unibet: 1.16  9.50  12.00

Cu certitudine cel mai important duel al rundei din La Liga este inclestarea dintre „Los Blancos” si FC Sevilla. Dupa calificarea in finala Ligii Campionilor „Galacticii” lui Zinedine Zidane sunt nevoiti sa castige in fata andaluzilor pentru a-si pastra pozitia de prim-favorita pentru cucerirea trofeului in Primera Division. In acelasi timp, FC Sevilla, in cazul unei infrangeri, va avea emotii serioase in mentinerea pozitiei 4, Villarreal, Bilbao si Sociedad „stand la panda”!

Du 21:45: AS Roma – Juventus Torino, Cote Unibet: 2.65  3.45  2.60

Ultima confruntare a rundei din Serie A este, cu certitudine, una dintre cele mai asteptate ale weekend-ului fotbalsitic. AS Roma si Juventus Torino se vor intalni in derby-ul etapei. In cazul in care oaspetii vor reusi sa obtina minim un rezultat de egalitate aceasta va reusi sa isi asigure titlul matematic in Serie A.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu