11 castigatori in Etapa 1 la „Predictorul1x2”. ETAPA 2 ESTE DESCHISA

predictorul1x2-premiile-rundei1

Apasa pe imagine pentru a vedea clasamentul complet.

Prima etapa din „Predictorul 1×2” s-a inchis si avem 11 castigatori care dupa validare vor  intra in posesia premiilor de cate 50 RON fiecare. In acelasi timp s-au deschis inscrierile pentru etapa cu numarul 2 care este compusa tot din 12 meciuri din ligile nationale din Europa. Poti sa postezi predictiile aici si intri in cursa pentru premii totale de 1500 RON.

In prima etapa am fost aproape sa avem un procentaj de 100% insa „stefinel” s-a impiedicat de meciul dintre Belgia si Grecia unde acesta a mizat pe victoria Belgienilor care i-au incurcat calculele. Poti vedea aici selectiile lui „stefinel” care se afla in fruntea clasamentului si a reusit sa puna pronosticuri corecte la 11 din cele 12 meciuri. Toate detaliile etapei precedente le gasiti daca accesati pagina „Predictorul 1×2” si selectati runda 1.

In acest moment urmeaza validarea utilizatorilor, iar dupa ce conturile celor 11 participanti vor fi validate, ei vor intra in posesia premiilor. Va reamintim ca atat la etapa 1 cat si la etapa 2, pentru a intra in posesia premiului trebuie sa aveti un cont deschis la Sportingbet prin orice link sau banner de pe Pariuri1x2.ro ( daca nu ai cont poti sa deschizi unul folosind acest link )

 

Daca premiile de tip freebet se ofera pe Sportingbet si sunt oferite celor care obtin punctaj cel putin egal cu cel mai bun participant din runda curenta, cele 10 premii a cate 50 RON in vouchere PaysafeCard se ofera celor care vor reusi sa ofere predictii mai bune decat Doru Craciun.

Astfel ai mai multe sanse de castig. Iti dorim succes si asteptam comentariile sau sugestiile tale.

Etapa 2 - Predictorul 1x2

Premii de 1500 RON GRATIS si in etapa 2 din Predictorul 1x2. Tot ce trebuie sa faci este sa pui pronosticuri la cele 12 meciuri si sa ai un cont deschis la Sportingbet prin Pariuri1x2.

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu