Lewandowski este favorit la titlul de golgheter in Germania >>> Vezi ce cote primesc principalii rivali!

Bayern a renascut sub comanda lui J.Heynckes si si-a consolidat prima pozitie in clasament dupa victoria de la Dortmund. Cu toate acestea, lupta la varful ierarhiei ramane una destul de apriga. Aceeasi situatie o regasim si in clasamentul golgheterilor, acolo unde Lewandowski si Aubameyang domina dupa primele 11 etape.

Dupa ce a marcat si in ultima etapa, atacantul polonez a devenit lider, avand nu mai putin de 11 goluri marcate. Lewandowski a profitat de perioada slaba pe care o traverseaza principalul urmaritor, Aubameyang, care nu a mai marcat niciun gol in ultimele trei etape. Ramas cu 10 goluri marcate, gabonezul a coborat pe pozitia secunda, insa pare ca ramane singurul care ii poate face concurenta lui Lewandowski si in acest sezon. Totusi, bookmakeri par convinsi ca atacantul lui Bayern va castiga in acest titlul, primind o cota de 1.60, in timp Aubameyang are o cota de 2.50.


Citeste si:

Printre favoriti la titlul de golgheter ii regasim si pe Timo Werner, Mark Uth si Arjen Robben. Dupa ce a marcat in acest weekend impotriva lui Hannover si a ajuns la sase reusite in acest sezon, atacantul lui Leipzig pare ca este singurul ce poate emite pretentii. Werner are o cota 26.00 pentru castigarea titlului de golgheter, in timp ce Uth si Robben primesc 51.00, respectiv 81.00. Insa, ultimii doi au reusit sa marcheze doar opt goluri impreuna.



La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu