Pariuri1X2 rasplateste cei mai buni tipsteri! Premii lunare de peste 12.000 RON oferite in concursurile noastre!

premii

Esti la inceput si nu ai prea multe fonduri disponibile pentru pariuri? Participa gratuit in competitiile noastre, pentru sansa de a castiga premii importante fara nici un risc. Esti un parior bun? Suplimenteaza-ti castigurile cu premiile pe care le oferim!


Premii de peste 12.000 RON ofertite de Pariuri1X2

Pariuri1X2 ofera lunar premii de peste 12.000 RON prin competitiile pe care le organizeaza. Poti participa gratuit la Predictorul1X2 si Campionatul Pariorilor si ai sansa unor castiguri importante.

Predictorul 1X2

Predictorul 1×2predictor 1x2 premii este un concurs inspirat din celebrul pronosport cu minim o etapa saptamanala si in care poti castiga o multime de premii.

Jocul se desfasoara pe etape si oricine are un cont pe Pariuri1x2 poate sa participe. Regulile sunt foarte simple si scopul este sa pronostichezi corect ( 1 , x sau 2 ) cat mai multe dintre meciurile care sunt propuse in fiecare etapa. Premiile fiecarei runde au o valoare de 1500 RON, asa ca pe parcursul unei luni sunt disponibile premii de peste 6000 RON!

Participa si tu la Predictor 1X2!

Campionatul Pariorilor

Campionatul Pariorilor este o competitie ce se desfasoara lunar. Tipsterii inscrisi pot propune pariuri din oferta caselor de pariuri incluse in concurs. Scopul este obtinerea unui profit cat mai mare. La finalul lunii, cei mai buni tipsteri sunt premiati. Sunt disponibile premii totale de peste 6.000 RON in fiecare luna.

Inscrie-te si tu in Campionatul Pariorilor!

campionatul pariorilor premii

Inscrierea in competitiile noastre inseamna acceptarea regulilor lor.
Consultati aici regulile Predictor 1×2 si regulile Campionatului Pariorilor.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 21 4


Lasa un comentariu