Principalele transferuri din Bundesliga sunt aici >>> Mario Gomez si Sandro Wagner vor schimba echipele!

Prima jumatate a sezonului din Bundesliga s-a incheiat. Cu toate ca echipele se afla acum in pauza competitionala activitatea pe piata transferurilor este in plina desfasurare. La 1 ianuarie 2018 va incepe perioada de mercato, una care se anunta destul de spectaculoasa. Mai jos va prezentam primele mutari ce vor avea loc inca de la inceputul noului an.

Mario Gomez se va intoarce la VfB Stuttgart, clubul la care a debutat in fotbalul profesionist si cu care a castigat primul titlu in sezonul 2006/2007. Contractul se va intinde pana in 2020. Atacantul in varsta de 32 de ani a marcat 19 goluri in 52 de aparitii pentru Wolfsburg, de la transferul acestuia in 2016. Dupa despartirea de Gomez, “lupii” il vor readuce pe tanarul Josip Brekalo. Atacantul croat este imprumutat chiar la Stuttgart, formatia pentru care a marcat un gol in 14 meciuri.

Fabian Frei o va parasi pe Mainz si se va intoare la Basel, club pe care l-a parasite in vara lui 2015. Cu toate ca a bifat 53 de meciuri in campionat pentru Mainz, mijlocasul a marcat doar un singur gol chiar in ultima etapa contra lui Bremen. Frei a semnat un contract pe patru ani si jumatate.

La un an de cand a venit la Eintracht Frankfurt, Andersson Ordonez se va intoarce in Ecuador, urmand sa evolueze pentru LDU Quito pana la sfarsitul sezonului 2018-2019 sub forma de imprumut. Cu toate ca ecuadorianul nu a evoluat pentru “vulturi” in acest sezon, directorul sportiv Fredi Bobic i-a multumit pentru conduit exemplara.


Citeste si:

Fundasul Andre Ramalho, in present la Bayern Leverkusen, va reveni la campioana Austriei, Red Bull Salzburg. Brazilianul care a bifat doar 28 de aparitii pentru “aspirine”, a evoluat in sezonul precedent la Mainz sub forma de imprumut. Insa, in actuala editie, a bifat mai putin de 30 de minute pentru Bayer.

Sandro Wagner o va parasi pe Hoffenheim pentru Bayern Munchen. Atacantul in varsta de 30 de ani, a semnat un contract pana in vara lui 2020, urmand sa poarte tricoul cu numarul 2. Wagner a marcat 15 goluri in 42 de partide disputate in Bundesliga pentru Hoffe, de la transferul in 2016.

In alta ordine de idei, Anthony Ujah va reveni la Mainz, echipa pentru care a mai evoluat in sezonul 2011-2012. Marvin Compper o va lasa pe Leipzig pentru Celtic, in timp ce Koln il va readuce pe Simon Terodde de la Stuttgart. Deocamdata acestea sunt principalele mutari din aceasta iarna, insa cu siguranta nu sunt si ultimele. Redactia noastra urmeaza sa va informeze si in continuare ori de cate ori va avea loc un transfer important.


La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON! Unibet ofera calitate exceptionala a interfatei LIVE si se evidentiaza gratie ofertei imbatabile, in toate sporturile. Clientii au parte si de un suport permanent pe chat, astfel ca niciodata nu veti intra in impas folosind site-ul.


URMARESTE EMISIUNILE WWW.PARIURI1X2.RO »

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 16:00, UNȘPE METRI cu Dan Bâra și Radu Banciu, Live pe B1 TV

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 24:00, UN PONT PE ZI cu Dan Bâra și Pîrvan Sabin, Live pe B1 TV

Marți și joi, de la ora 22:30, FACEM PARIURILE cu Doru Craciun (invitat prin telefon Pîrvan Sabin), Live pe LOOK TV


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu